Welkom op de website van

AURA HEALTH

Een exclusieve plek waar je je hele wezen kunt optimaliseren en regenereren.

Werkwijze

Het doel van de Natuurgeneeskundige therapie en het streven vanuit mijn visie is om in samenwerking met u, een optimaal resultaat te behalen en dit te bewerkstelligen in een zo kort mogelijke tijd. De behandelingen/test die ik geef zijn toepasbaar bij kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Ik benadruk graag dat mijn natuurgeneeskundige consulten de reguliere zorg niet vervangen, maar aanvullen.

Het behandeltraject bestaat uit de volgende stappen:

Consulten/Aura gezondheidtests
Door de eerste gezondheidtests met de “Corpus Pro” (via WhatsApp internet video verbinding meet ik uw Aura) wordt uw gezondheid zichtbaar en krijgt u aanbevelingen om uw mineralen en vitamine tekorten aan te vullen om zo uw gezondheid te verbeteren/sterker te maken.

(Tussentijdse) Evaluatie
De tweede test is of na 2 weken of 1 maand na inname van de geadviseerde supplementen om te controleren of uw gezondheid vooruitgegaan is.

Principe 1: Voeding
Tijdens het evaluatie gesprek met de test, probeer ik de cliënt te voeden met kennis, waardoor er als vanzelf inzichten worden verkregen door cliënt zelf. Wanneer inzicht zich aandient zal dit het helingsproces op elk niveau ondersteunen.

Principe 2: De Psyché
Tijdens en na de Aura test probeer ik o.a. u inzicht te verschaffen in de patronen en daarmee vaak de oorzaak van het “ziek” zijn. Ik wil hiermee voorkomen dat de energie weer verstoord raakt en geef daarbij aan dat cliënt zelf verantwoordelijk is voor de bewustwording én het doorbreken van deze patronen.