Welkom op de website van

AURA HEALTH

Een exclusieve plek waar je je hele wezen kunt optimaliseren en regenereren.

De behandeling

De Corpus Analyzer Pro is een hulpmiddel om 250 fysieke functies te analyseren. Een snelle, nauwkeurige en spectrale testmethode die elektromagnetische signalen van uw lichaam meet. Deze methode is niet belastend Non-invasief. Met deze methode wordt uw Aura van uw lichaam op afstand getest via een WattsApp internet videoverbinding. In slechts 2 minuten wordt het functioneren van het lichaam vanuit verschillende perspectieven van de energetische gezondheid in beeld gebracht. De testresultaten worden in combinatie met de referentiewaarden op een duidelijke manier weergegeven.

Door middel van meerdere energetische technieken wordt de lichaamsenergie getest en in ca. 40 functiegroepen op de computer of via een uitgebreid rapport weergegeven. Deze analyse dient als uitgangspunt voor een op maat gemaakt behandelplan/advies om uw gezondheid te verbeteren.  

De cliënten die deze test hebben gedaan krijgen na evaluatie het advies om de tekorten aan Spoorelementen, Vitamines, Aminozuren en co-enzymen aan te vullen. Na 2 of 4 weken zal u verbetering van uw gezondheid zien. Hoe gezonder u bent hoe minder kwetsbaar u bent voor infecties (bijvoorbeeld een virus of andere infecties) en beter bestand tegen oxidatie stress.

Let op! Dit is een andere methode en uitslagen kunnen afwijken van de uitslagen van (bloed)testen uit de reguliere zorg. Een andere benadering, niet beter niet slechter maar ANDERS! 

Hoe werkt Corpus Analyzer?

Het menselijk lichaam is opgebouwd uit een groot aantal cellen die in aanhoudende ontwikkeling, verandering, omschakeling en regeneratie zijn. De cellen vernieuwen zich continue door zelfdeling. In het lichaam van een volwassene vernieuwen zich 25 miljoen cellen  per seconde, de bloedcellen vernieuwen zich met een snelheid van ongeveer 100 miljoen per minuut.

De elektromagnetische golven (Aura) die door de mens worden uitgezonden, vertegenwoordigen de specifieke gemoedstoestand van het lichaam en deze elektromagnetische golfsignalen zijn verschillend onder verschillende omstandigheden, zoals bij gezondheid of ziekte.

Voorbeeld vitamine analyse rapport:

Hart en bloedvaten, Gastrointestinaal , systeem, Maag, Lever, Galblaasfunctie, Pancreas ,Nieren, Longfunctie, Schedel zenuwen, Botaandoeningen, Botdichtheid, Reumatisch, index Botgroei, Bloedsuiker, Sporenelement, Vitaminen, Aminozuren, Co-enzymen, Vetzuren, Endocriensysteem, Immuunsysteem, Schildklier, Giftige stoffen, Zware metalen, Algemene -lichamelijke conditie, PH bloedzuurwaarden, Allergieën, Adipositas(diabetes), Huid, Ogen, Collageen, Meredianen, Polsslag van het hart, Bloedvetten.

Voor mannen: Prostaat, Mannelijke functie, Sperma

Voor vrouwen: Gynaecologie, Borsten, Menstruele cyclus

De uitslag van de metingen is geen vervanging van de diagnose en/of therapie door een arts of therapeut! Hoe indrukwekkend de resultaten van frequentietherapie ook zijn: de aangeboden apparatuur is niet bedoeld als vervanging van een zorgvuldige medische verzorging. Het is uitsluitend een aanvulling op het genezingsproces. De aangeboden methode is gebaseerd op analyse- en therapieprocedures, die over het algemeen geen relatie hebben met de erkende methodes van de reguliere geneeskunde.

Disclaimer: Ik ben geen arts of medicus en zal nooit de plaats innemen van medische professionals, ik zal nooit een medisch advies uitbrengen of medische diagnose stellen. De behandelingen zijn niet ter vervanging van maar kunnen een uitstekende aanvulling zijn op (medische) reguliere zorg.

Gedane behandelingen cliënten in Nederland:

Vrouw 53 jaar – 3 jaar Burn-out na 2 weken supplementen voelde zich beter en had beter geslapen en kreeg meer energie (zij was ook reuma patiënt). Ze is tijdens de behandeling covid positief getest zonder injectie en heeft geen bijwerkingen gehad.

Kind 12 jaar – ADHD , nu beter slapen, meer concentratie en goede cijfers op school. Hij laat zich niet meer gauw afleiden (moeder wou geen ritalin gebruiken).

Man 65 jaar, diverse klachten, degeneratie en veel artrose.

Vrouw 71 jaar heeft Tia gehad door hersenverkalking en halsslagader. Nu minder verkalking in de hersenzenuwen en hals slagader.

Man 51 jaar had dunne darm kanker geopereerd en chemotherapie gehad en is nog steeds schoon van kanker (bij de eerste test was zijn antioxidant slechts 25% sterk nu is zijn antioxidant 95% sterk wat betekent dat zijn afweersysteem systeem werkt tegen vrije radicalen en andere virusinfecties). Deze patiënt is niet langer bang dat de kanker terugkomt en zijn gedachte is van 80% negatief naar 80% positief gedraaid. Dit is al genezing.

Vrouw 55 jaar. had covid-19 positief na een jaar behandeling was ze uitbehandeld door artsen. Ze heeft nog steeds veel spierpijn. Ik heb haar advies gegeven over tekorten aan vitaminen en mineralen. Haar gezondheid verbetert, minder spierpijn.

Vrouw 50 – fibromyalgie Uit behandelt bij de art na 2/3 maanden de juiste supplementen gebruikt te hebben kon ze weer lopen in de 4 de maand is zij weer gaan fietsen. De vrouw is dankbaar dat ze de test gedaan heeft.

Vrouw 35 jaar; Presario, prikkelbare darm syndroom.

Vrouw 45 jaar, 30 jaar vegetarisch voelde zich ziek diverse symptomen.

Vrouw 33 – had hormoonproblemen ook met spiraal.

Man 64 – artritis, veel pijn en voelt zich na de behandeling veel beter.

Bij veel mensen constateer ik ook verzuring van het lichaam waar een hoop ziektes uit voortkomen o.a. diabetes.
Al mijn patiënten hebben hun gezondheid verbeterd tussen 1 en 8 maanden na het nemen van de nodige vitaminen en mineralen.
Wat ik doe is uniek in Nederland en ik test nu ook mensen met deze technologie wereld wijd.