Welkom op de website van

AURA HEALTH

Een exclusieve plek waar je je hele wezen kunt optimaliseren en regenereren.

Over mezelf

Na diverse opleidingen en banen waarbij ik o.a. 23 jaar als kapitein in de visserij werkte, kreeg ik aan boord een ongeluk waardoor ik gedwongen was aan wal te blijven. Op dit punt in mijn leven ontmoette ik een paragnost die opmerkte dat ik helende handpalmen heb. Hij adviseerde mij om er iets mee te doen.
Hierdoor werd ik op een nieuw spoor gezet en omdat ik veel energie heb, besloot ik te gaan studeren voor paramedisch natuurgenezer.
Ik heb daarna de volgende cursussen gedaan: Reiki 1, 2 en 3, Bloedgroep dieet, Ayurveda constitutie, Basis Aura healing, De 5 natuur-principes, Body mind set, Meditatie, en Basis medische kennis.

In 2013 heb ik het Paramedisch natuurgenezer therapeut certificaat behaald met een registratie in het AGB register. Het deed mij veel plezier om mensen te behandelen en te zien groeien in gezondheid o.a. studenten met een burn-out.
Nadat ik in 2016 ben verhuisd naar Portugal, raakte ik geïnteresseerd in een nieuwe Nederlandse technologie ‘Corpus Analyser Pro’ een hulpmiddel waarmee gezondheid op afstand (Non-invasief) kan worden gemeten en wat inmiddels gebruikt wordt door meer dan 600 geregistreerde artsen en therapeuten in Nederland.

Gezondheid op afstand meten met behulp van Corpus Analyses Pro werkt o.a. via de WhatsApp video internetverbinding. Met deze techniek heb ik al menig cliënt naar volle tevredenheid getest. Bijvoorbeeld één cliënt die al 3 jaar een burn-out had. Na 14 dagen had zij meer energie en sliep beter.
Ik ben heel blij dat ik mijn weg gevonden heb, mensen bewust kan maken van hun gezondheid en hoe zij hun gezondheid kunnen verbeteren.